Sempre ens quedarà París…

Doncs sí. Ja estem com sempre. Sóm el Barça! 

Eliminats de la Champions a la primera eliminatòria directa. Podem haver jugat millor, pitjor, o com sempre, però la qüestió és que el final ha sigut el mateix: al carrer!

El consol de veure l’etern rival eliminat també, no és suficient quan a l’inici de temporada ens van vendre que aquest Barça volía i podía guanyar els 7 títols que disputava. Un rere l’altre han anat escapant-se, com fa uns quants anys, com sempre. La veritat és que ens haviem acostumat massa ràpid a la bona vida, a guanyar un o dos títols per temporada…  però aquest any com no ens espavilem, ni la lliga! 

Personalment no crec que s’hagi de variar el sistema tàctic de l’equip, doncs gràcies a aquest el Barça es va convertir en l’embaixador del «futbol total». Un s’emocionava al veure al Barça moure la pilota, fent triangulacions impossibles i oferint un espectable a l’abast de pocs. Què ens passa aquest any, doncs?  Crec que s’ha acabat un cicle per alguns jugadors. Han perdut la seva ambició, doncs ja han guanyat tot el que es pot guanyar com a futbolista. El que s’ha de fer, és no repetir els errors que es van cometre en el passat, estic parlant del mític «Dream Team». No hem d’esperar a fotre’ns la gran patacada per reaccionar. Com ja he dit, sense variar el sistema, s’han d’anar subsituïnt aqueslls jugadors que ja han donat tot el que havien de donar al club, per nous jugadors més joves, més ambiciosos i amb ganes de fer-ho bé.

Esperem que la gent, que sap de futbol «de veritat» i que mou els fils d’aquest Barça, reflexioni  i es prenguin algunes mesures. Sobretot, desitjo que no s’esperi a que tot això «peti». No vull fer comparacions perquè són odioses… Peró tot això em recorda massa a l’última etapa del Dream Team… Només demano una mica de seny i a veure si aprenem dels errors del passat. I si més no, sempre ens quedarà París…!

                                                                                                                                                                             Un soci.

belletti_champions180506.jpg

Deja un comentario