Per tancar el tema

Si visiteu habitualment el meu blog, us deurieu adonar que em va cridar banstant l’atenció un experiment que van fer a “el hormiguero” el passat diumenge: la “implosió”. Vaig buscar més informació sobre aquest tema, i en una entrada posterior ja vaig explicar en què es basava. Doncs encara no estava prou content amb tot això, així que vaig decidir dur-lo a terme jo mateix a petita escala.He fet servir com a “laboratori” la cuina de casa i com a recipient, enlloc d’un barril, una llauna de coca-cola.

Dono per suposat que el procediment no ha sigut el correcte, ja que la quantitat d’aigua la vaig escullir a “ull”, i la llauna estava a temperatura ambient (ja que no sabia si també hauria d’estar calenta o per contra, hauria d’estar freda). I com tantes altres coses que no he controlat o he ignorat des de la cuina de casa, però la finalitat d’aquesta experiència no era més que demostrar-me a mi mateix com i perquè havia succeït allò que tant em va fascinar en directe. I encara que hagi sigut molt “cutre”, a mi m’ha servit de molt!

Si voleu, ho vaig gravar tot i he penjat el video al megaupload. Us el podeu descarregar per veure com va transcórrer el petit experiment que vaig fer.

http://www.megaupload.com/?d=I4HXQXWW

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: