Cuina, la química complicada

Molt interessant i amena conferència a la que hem pogut assistir avui. No ho tenia planejat, però hi he acabat anant i no me n’arrepenteixo gens!

Ja havia sentit a parlar que totes aquestes coses que prepara en Ferràn (Adrià), tenen a veure més amb la química que no pas amb la cuina, però com es diu popularment: “si no lo veo, no lo creo”. I avui, m’ho he cregut. Si ja ho diuen, la química és per tot arreu, i així ens ho ha demostrat el Dr. Claudi Mans: La cuina no és cap altra cosa que un grapat de reaccions químiques a escala molecular bén escullides que ens permeten coure, preparar una salsa, fer una truita…

Hem passat una bona estona, i a més, hem après coses interessants des del punt de vista químic. M’apunto a la pròxima!

tortilla.JPG

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: