Maquiavel: el retorn.

Ens agradi o no sóm espanyols, i ens agradi o no, és a Madrid on es prenen les decisions que ens repercuteixen amb un pes més gran.
Poques vegades em plantejo reflexions d’aquest tipus, ja que em considero un noi català i de l’Empordà, deixant de banda els nacionalismes, realitats nacionals o invents d’aquest.

Però una cosa sí que tinc clara: no trago a tota aquesta “penya de l’espardenya” del PP.Què tenen en contra dels catalans? què els hi hem fet? que ens deixin viure tranquils si us plau!

Aquesta gent només els importa el poder. Aquell que van perdre entre mentides. Volen governar permanentment (amb les 2 legislatures d’Aznar crèien haver-ho aconseguit), i no tenen més arguments per a conseguir-ho que les mentides. I el que em fa més por és que sembla que poden conseguir-ho. Això diu molt de la nostra societat. No vull ni pensar què passarà daquí un any quan se celebrin les eleccions generals. Només desitjo que no guanyi tota aquesta ultra-dreta (a sobre, ni reconeixen ser de dretes! diuen ser un partit de centre ¿?), perquè sinó, passarem uns anyets negres. Per que si ens hem de fiar de que en Montilla defensi els nostres interessos… Bueno, millor no pensar-hi!

Amb aquesta entrada al blog volia fer reflexionar sobre el fet que algú actui maquiavèlicament, és a dir, quan algú desitja quelcom amb tant d’anhel que pot fer qualsevol cosa per aconseguir-ho. Personalment crec que el fi no justifica els mitjans, però es veu que a aquesta gent del PP no creuen el mateix i tan sols els importa una cosa: “governarnos a todos”. I no els ho hem de permetre.

Reflexionem sobre la política actual a Espanya. Reflexionem sobre el fet que es faci tot (literalment tot) per arribar al govern. A mi personalment, em fa vergonya veure que aquella gent és qui em representa. No sé què en pensareu vosaltres…

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: